Lütfen bekleyin..



Mali Müşavirler Odasından Uzlaştırmacı Eğitimi

07 Ekim 2019, 16:33 - Okunma: 833

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran Uzlaştırmacı Eğitimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, 05/08/2017 tarihli ve 30145 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliği'nin 50/1. maddesi "Uzlaştırmacı Eğitimi" başlığını taşımaktadır. Anılan düzenlemelerde; uzlaştırmacı olarak görevlendirilecek

 kişilerin görevlerine başlamadan önce eğitim almaları gerekmektedir. İnönü Üniversitesi "Uzlaştırmacı Eğitimi" 'ni verebilecek Kurum ve Kuruluşlar arasında sayılmış olup, Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası ve İnönü Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında Uzlaştırmacı Eğitimleri  Odamızda verilebilecektir. Odamızda yapılacak bu eğitimlere katılmak isteyenlerin 11 EKİM 2019 gününe kadar Odamıza başvuru yapılabileceğini ifade eden Başaran, son olarak verecekleri Uzlaştırmacı Eğitiminin sadece Mali Müşavirlere yönelik olmadığını, Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi ve İşletme Fakültesi mezunlarından, belirtilen hukuk derslerinin en az ikisini almış olanları kapsadığını belirterek, sağlıklı Planlama yapabilmek için katılımcıların müracaatlarını son güne bırakmamalarını istedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=