Lütfen bekleyin..



7 mahallede yol çalışması

07 Ekim 2019, 16:24 - Okunma: 585

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahallede yol açma, asfalt öncesi PMT serimi ve sıcak asfalt serimi gerçekleştirmeye devam ediyor. Tilmerç, Cudi, Korik, Petrol, Bayındır, Pazaryeri ve Belde Mahallelerinde yol açma, asfalt öncesi PMT ve sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşıma yeni

 yolları kazandırırken mevcut yolları da iyileştiriyor. 
Tilmerç Mahallesinde; 1 finişer, 1 silindir, 10 kamyon ve 10 personel ile yaklaşık 2 bin 500 ton sıcak asfalt serimi yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cudi Mahallesinde de yine 1 finişer, 1 silindir, 2 kepçe, 14 personel, 10 kamyon ile yaklaşık 5 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

BATMAN ÇİÇEKLERLE SÜSLENECEK

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sonbahar mevsimiyle birlikte şehir merkezinde bulunan refüj ve kavşaklarda 1 milyon adet kışlık çiçek ekimi için çalışmalara başladı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, her mevsim yemyeşil ve çiçeklerle donatılan Batman’da 1 milyon adet yazlık çiçek ekiminin ardından şimdi de 1 milyon adet kışlık çiçek ekimi için kolları sıvadı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=