Lütfen bekleyin..



4 Ekim şehitlerine anma

07 Ekim 2019, 06:42 - Okunma: 705

BAŞGAD tarafından Türkçe Kürtçe Arapça 3 dilden 4 Ekim şehitlerinin 1.nci yıl dönümü münasebetiyle tüm şehitlerin ruhlarına Mevlid-i Şerif okundu.04 Ekim 2018 tarihinde Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında BTÖ mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda

8 kahraman asker şehit düşerek bir kahraman askerde yaralanmıştı.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi tarafından Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen anma programına: Vali Hulusi ŞAHİN, kamu kurum yöneticileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Anma programında Vali Hulusi ŞAHİN ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi Başkanı Ömer Dündar PEKACAR birer konuşma yaptılar.

Vali Şahin konuşmasında “Geçen yıl bugün şehit verdiğimiz 8 evladımızın anma töreninde toplanmış bulunuyoruz. Şehitlerimizin silah arkadaşları bir yılı boş geçirmediler. Bu menfur saldırıyı yapan teröristlerin tamamını ölü yâda diri olarak ele geçirdiler. Bu bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Şehit çocuklarımız rahat olsunlar, şehit ailelerimiz rahat olsunlar, onlar bize emanettir” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=