Lütfen bekleyin..



Başkan Gür, il özel idareyi ziyaret etti

03 Ekim 2019, 17:13 - Okunma: 1130

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ve partililer İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Gür “Özel İdare'nin çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızdan ve ilçelerimizden, köylerimizden bize gelen talepleri ilettik.

 Köy muhtarlarımızın bize bildirdiği sorun ve taleplerin çözümü noktasında neler yapıldığı ile ilgili bilgiler aldık. İl Özel İdaresi ile de daha önce olduğu gibi bundan sonra da istişareli bir şekilde çalışamaya devam edeceğiz.” dedi. İl Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Gür’e teşekkür etti.


HASTA İNŞAATINI İNCELEDİ
AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
300 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde incelemede bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alan Gür’ e Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu eşlik etti. Hastanenin bir an evvel bitirilip halkın hizmetine açılması için konunun takipçisi olacaklarını kaydeden Gür, yeni hastaneyle birlikte kentin sağlık alanında rahat bir nefes alacağını söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=