Lütfen bekleyin..



Osman Bağaç: “Türkiye, artık eski Türkiye değil”

01 Ekim 2019, 17:00 - Okunma: 1541

Uluslararası Sağlık Eşitliği Derneği (USED) Genel Başkanı Osman Bağaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dünyaya verdiği mesaj ile Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını belirtti. İstanbul’daki Suriyeli dernekleriyle çeşitli etkinliklere imza atan Bağaç, “Türkiye İslam ülkelerine cesaret veriyor. Ümmet bilinci ile emperyalizmin korukulu rüyası olmuştur” dedi.

Yıllarca siyaset ve sivil toplum alanında hizmetleri bulunan Bağaç, yakından takip ettikleri iç ve dış gündemi değerlendirdi. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde makus talihini kırdığını ve dünyada söz sahibi olan ülkeler arasına girdiğini belirten Bağaç, “daha önce ekonomisi zayıf, dış alanda sözü dinlenmeyen, kendi silahını yapamayacak durumda olan Türkiye yerine, dünyada yaşanan krizlere direnen, dış politikada sözü geçerli olan, Ortadoğu politikalarında anahtar ülke olan ve kendi modern silahlarını yapan ve hatta ihraç eden ülke konumuna gelmiştir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasal ve sosyal desteği arkasına alan bir devlet başkanı olarak, çok çetin olaylar karşısında kararlı, inisiyatif koyabilen ve Türkiye’yi aktör pozisyonuna taşıyan politikalar uygulayacağını söyleyen Bağaç bütün bunların kendilerine büyük umut verdiğini açıkladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=