Lütfen bekleyin..



Başkan Gür’den yaşlılar günü mesajı

30 Eylül 2019, 17:53 - Okunma: 553

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, ‘Dünya Yaşlılar Günü’ münasebetiyle yazılı açıklamada bulundu.Yaşlıların geçmişle insanlar arasında köprü kurduğunu belirten Gür, “Yaşlılarımız geçmişimiz ile köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık görevimizdir.

Unutulmamalıdır ki, bu günün genç nüfusu yarının yaşlı nüfusunu oluşturacaktır. Bu nedenle yaşlılarımıza insan onuruna yakışır bir şekilde davranarak sevgi ve saygıda kusur etmemek aynı zamanda bir minnet borcudur” dedi.
KADIN KOLLARI YAŞLI VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ
Öte yandan Batman AK Parti  Kadın Kolları Başkanlığı “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” nedeniyle oluşturdukları bir heyetle yaşlıları ziyaret etti. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici , ve beraberindekiler farklı mahallelerde oturan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret edip Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayıp hayır dualarını aldı. Ev ziyaretinde konuşan Başkan Mevlüde Bilici, yaşlıların kıymetini her zaman bilmek gerektiğini söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=