Lütfen bekleyin..



Kapucu “transferleri ben yapmadım, maddi kriz hadsafhadaydı”

27 Eylül 2019, 13:38 - Okunma: 687

Petrolspor’dan ayrılan Teknik direktör Orhan Kapucu son gelişmelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kapucu Petrolspor zor durumda olduğu için takımın başına geçtiğini belirtirken, Transferlerin tamamının kendisi dışında yapıldığını, istediği oyuncuların alınmadığını ve maddi sıkıntılar nedeniyle bu başarısızlığın Resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere değindi.

“Değerli batman petrol spor taraftarları ve kamuoyu! Bugün itibari ile petrol spor teknik direktörlüğünden istifa ettiğimi bunun Sebenlerini ve gelişmelerini sizinle paylaşmak istedim.
MADDİ SIKINTILAR HAD SAFADA
Petrolsporda maddi sıkıntıların had safhada olduğu ve kulübün içinde olduğu zor durumu bile bile bu görevi kabul ettim geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sorunlar katlanarak devam etti ve bu sorunlar takimin maçlardaki performansına ve bizim teknik ekip olarak motivasyonumuza olumsuz olarak yansımaya başlamıştı bu sorunların devam edeceğine kanaat getirdiğimden bu görevi bırakma ihtiyacı duydum. Sezon başından beri kamp donemi dahil hazırlık maçı oynayamamamız ve takıma katılan oyunculardan 3-4 tane oyuncunun haricindekilerden kamp donemi yararlanamamız sonradan takıma dahil olması lige tam olarak hazır olmamıza sebep oldu.

YAPILAN TÜM TRANSFERLERİ SPOTRİF DİREKTÖR İLHAN ERKEN VE BAŞKAN EKREM KONAÇ YAPTI.
Yapılan transferlerin tamamı sportif direktörümüz ilhan erken ve başkan Ekrem Konac tarafından transfer edilmiştir.

İSTEDİĞİM OYUNCULARI MADDİ SIKINTILARI GEREKÇE GÖSTEREREK YAPMADILAR.
Orta sahadaki ve geri dörtlüdeki sıkıntıları görüp oyuncu transferi için verdiğimiz isimler maddi imkansızlıklar sebep gösterilerek yapılmamıştır.

2019-2020 SEZONUNDA TRANSFERLERE HARCANAN PARA 360 BİN TL'DİR
Takimin bugüne kadar yapılan transfer harcamalarının peşinatların toplamı 360 bin tl dir. Bu rakip takımların bir oyuncusunun transfer beledine eşittir. Biz bu olumsuzluklara rağmen elimizi tasın altına koyarak bile bile bu göreve talip olduk.

BAŞARISIZLIĞIN MALİYETİ BANA ÇIKMAMALIDIR. TAKIMIN MENFAATİ İÇİN GEREKENİ YAPTIK BUGÜNDE YAPTIM VE TAKIM MENFAATİ İÇİN İSTİFA ETTİM.
Bu basarisizliğin maliyeti bize çıkmamalı, biz takimin menfaatleri için bugüne kadar herseyi yaptık, bugünden sonra da gerekeni yaparak istifa ettik.

SPOR KAMUOYUDA YAPILAN HABERLERDE 4-5 DEFA PETROLSPORDA HOCALIK YAPTIĞIM SÖYLENİYOR
PETROLSPORUN BAŞINA 2. GELİŞİMDİR BU.
Kamuoyunda yapılan eleştirilerde 4-5 defa bu takıma gelip hocalık yaptığımız yazıyor bu 2. Gelişimiz.takim zor durumda olduğu için geldik her zaman da zor durumda olduğunda elimizden gelen herseyi yapmaya hazir olduğumuzu belirtir petrol sporun bundan sonraki tüm maçlarında basarili olmasını dilerim. Öncelikle sayın valimiz ve bana destek veren Tüm batman kamuoyuna ve taraftarlarımıza saygılarımı sunuyorum, petrol sporumuza başarılar diliyorum.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=