Lütfen bekleyin..



Tirman Park;'ta modern konutlar bitiyor

27 Eylül 2019, 13:13 - Okunma: 2588

Tirman Park İnşaat yönetim kurulu üyeleri Basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapımı büyük ölçüde tamamlanan Tirman Park konutlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Yüklenici firma müteahhiti M. Salih Tirman ve Kooperatif Yönetim kurulu Başkanı Kadri Yıldırım katılırken, Eski Batman Belediye Başkanı Şehmus Kalkan da davetliler arasında yer aldı.

 Aynı zamanda eski İl Genel Meclis Başkanı olan Yıldırım, konutların 2020’de biteceğini belirtti. 

Yıldırım, “ 15 blokun 6’sı bitmiş  ve 5’i de bitmek üzeredir. Toplam 670 dairedir.  Konutların 12 binlik kısmı inşaat, 20 binlik kısmı da yeşil alanı kapsamaktadır. Bu yeşil alanda kamelyalar, süz havuzu gibi  harika peyzajıyla beraber çok güzel bir yaşam alanı oluşturulacaktır. Temellerimizi radiyal sistemde inşa etmekteyiz. Derinliği 12 metre olup toplam 32 adet fore kazık çakılmıştır. Depreme oldukça dayanıklı olmasının yanı sıra iddia ediyorum,  hiçbir yerde bizim temellerimiz kadar sağlam yoktur. . Dairelerimizin hepsi satıldı.  3+1’ lerin satışı bitti. Sadece 4+1 lerin yapımı devam ediyor. Aramızda gerçekten çok iyi giden  müteahhit ve üye diyaloğu bulunmaktadır. Dairelerin net oturma alanı 150 metrekaredir” Dedi. 

Blok altına çok güzel bir taziye evi inşa edeceklerini kaydeden Başkan Yıldırım, “ Tüm dairelerinin de kapış kapış satılıyor. Yapacağımız taziye evini  oval bir blokun altına yapacağız. Oluşturacağımız  yeşil alan çalışmasıyla da göz kamaştıracak incelikte bir peyzaj örneğini kazandırmış olacağız” Diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=