Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Sason'da Muhtarlarla bir araya geldi

25 Eylül 2019, 12:36 - Okunma: 603

Sason ilçesi "Muhtarlar Toplantısı" Valimiz Hulusi ŞAHİN başkanlığında Yunus Emre Orta Okulunda yapıldı. Toplantıya; Vali Şahinin yanı sıra ilçe Kaymakamı Abdullah ÖZADALI, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap AKBAŞ, İlçe Belediye Başkanı Muzaffer ARSLAN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Muhammed Şah YİĞİT, ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Şahinin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; mahalle ve köylerin altyapı, içme suyu ve eğitim gibi sorunları ele alınarak görüşüldü.

Sason ilçesinin coğrafi yapısından dolayı altyapı sorunlarının fazla olduğunu ifade eden Vali Şahin, 2019 yılının sınırlı bütçesine rağmen Sason yollarına bu yıl ekstra bir bütçe ayırma kararı aldıklarını belirterek,  " 2-3 yıl içerisinde bitirilmesi planlanan Derince grup yolunu tek seferde bu yıl bitiriyoruz. Yola sadece asfalt dökmüyoruz, menfezlerini, şarampollerini ve ihtiyaç olan yerlerde duvarlarını da yapıyoruz. Bittiği zaman örnek bir yola sahip olacaksınız. Sason bu hizmeti fazlasıyla hak ediyor. İmkânlar doğrultusunda taleplerinizi gidermeye çalışacağız" diye konuştu. 

Konuşmanın ardından muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Valimiz, muhtarların talepleri ve sorunlarının çözümü konusunda takipçisi olacaklarını ve gerekli çalışmaların yürütüleceğini ifade etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=