Lütfen bekleyin..



“başarmak için daha fazla çalışacağız”

23 Eylül 2019, 17:05 - Okunma: 684

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret etti.Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’i burada Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ve partililer karşıladı. Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, burada ilk olarak AK Parti İl Başkanı Akif Gür’den parti çalışmaları hakkında bilgiler almasının ardından daha sonra ise partililer

ile toplantı salonunda bir araya geldi.Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Teşkilat Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu da katıldı.


Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Gür, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.‘’Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz ve çalışacağız. Seçimden seçime sahada değil, her gün seçim varmış gibi sahada olmaya devam edeceğiz. Biz AK Parti olarak tüm kademelerimizle birlikte bir birlik ve uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunu niçin yürütüyoruz? Bunu ‘burası vadedilmiş topraklar’ diyen ırkçı siyonist zihniyete sahip kişilere bu memleketimizi teslim etmemek için çalışıyoruz. İnsanın insanı sömürmesine dur diyen dünya beşten büyüktür diyen bir cumhurbaşkanına sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır.’’ dedi.


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir yaptığı konuşmada “Batman merkezde istediğimiz sonucu elde edememiş olabiliriz, ama biz bir şeye inanıyoruz. Genel Başkanımızın söylediği kulağıma küpedir ‘ Bin demir kapıyla buruşup omuzunu çürütmeden, bana olmadı efendim’ deme. Mücadele edeceksin, gayret edeceksin, uğraşacaksın, evelallah eğer niyetini bozmazsan Rabbim bereketlendirir ve neticeyi alırsın. Şimdi bizim teşkilat mensuplarımız Batman’da geceli gündüzlü yeni bir maratona başlıyorlar. Tabi zor bir seçim dönemi geçirdik. Allah’a hamd-u senalar olsun, kazandığımız ilçelerimiz oldu, son anda 30-40 oyla kaybettiğimiz ilçelerimiz oldu. Dersimizi aldık, eksiklerimizi gördük. Eksiklerimizi gidereceğiz, dersimize iyi çalışacağız ve gereğini yapacağız sonuçta. Olağanüstü gayret gösteren teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.“ Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=