Lütfen bekleyin..



Müdür Kurtaran velilerle kahvaltıda buluştu

23 Eylül 2019, 16:55 - Okunma: 696

Vakıfbank İlkokulu İşitme Engelli sınıfı öğrenci velileri, öğretmen ve idarecilerinin kaynaşma kahvaltısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri Mehmet Işık, Mehmet Şirin Temiz, Ömer Çiçek, okul idarecileri, öğretmenler, işitme engelli öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğretmenevinde gerçekleşen kaynaştırma kahvaltısına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran işitme engelli çocuklarla ilgilendi velileriyle sohbet etti, ardından işitme sınıfı ile ilgili Vakıfbank Okul Müdürü Cuma IŞIK'tan çocuklarla ilgili bilgi aldı. Kahvaltı sonrası veli ve öğretmenlere çocuklara gösterdikleri fedakârlıktan dolayı teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Kurtaran: "Bu çocuklarımız en kıymetlilerimizdir, üzerlerinde hassasiyetle durduğumuz çocuklarımızdır. Öğretmen arkadaşlarımız emin olun anne baba kadar olmasa da hemen hemen bir anne bir baba kadar şefkatli ve merhametlidir çocuklarımız için. Bizim özel eğitim öğretmenlerimiz bu eğitim camiasındaki en fedakâr öğretmenlerimizdir.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=