Lütfen bekleyin..



Üniversite öğrenci ve personelleri terörü lanetledi

17 Eylül 2019, 12:43 - Okunma: 446

Batman Üniversitesi öğrenci ve personelleri ile Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katılımıyla Batman’da düzenlenen “Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşüne” katıldı.Diyarbakır İli Kulp ilçesi kırsalında odun toplamaya giden sivillerin bulunduğu aracın geçişi sırasında El Yapımı Patlayıcı (EYP) saldırısı sonucu şehit olan yedi sivil vatandaşı anmak için düzenlenen

“Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü" katılmak üzere Batman Üniversitesi Merkez Kampüste toplanan Batman Üniversitesi Öğrenci ve Personeli Batman Park AVM önünde toplanan vatandaşlarla birlikte Atatürk Parkı'na kadar yürüdü. “Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü"ne katılan Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, bu milleti hiçbir güç bölmeyecektir. Kürdü, Türkü, Lazi, Arabı, Çerkezi ile biz tek bir milletiz. Bugün “Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü"yle Batman halkı tek yürek olarak terörü lanetliyoruz. Rabbim Şehitlerimizin şehadetini kabul buyursun. Tüm milletimizin Başı sağ olsun.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=