Lütfen bekleyin..



Batman’da "Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü"

15 Eylül 2019, 12:36 - Okunma: 609

Batman'da Sivil Toplum Kuruluşları tarafından organize edilen “Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşünde” binlerce Batmalı terörü lanetledi.Diyarbakır İli Kulp ilçesi kırsalında odun toplamaya giden sivillerin bulunduğu aracın geçişi sırasında BTÖ mensuplarınca El Yapımı Patlayıcı (EYP) saldırısı sonucu şehit olan yedi sivil vatandaşı anmak için düzenlenen“Şehitlere Saygı,

Teröre Lanet Yürüyüşü",  Batman Park AVM önünde başlayıp Atatürk Parkı'nda sona erdi. Yürüyüşe yoğun ilgi gösterilirken, Rektör Prof. Aydın Durmuş, Akparti İl Başkanı Akif Gür, Akpartili ilçe ve belde belediye başkanları, Kurum müdürleri, Oda ve sendika başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Batman Park AVM önünde toplanan binlerce Batmanlı Türk bayraklarıyla tek ağızdan “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atarak terörü lanetlediler.Atatürk parkında şehitlerimiz ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Vatan uğrunda canını feda eden şehitlerimize ve ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliği için okunan dua ile sona erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=