Lütfen bekleyin..



Ekmen derneklerine üye olma çağrısında bulundu

12 Eylül 2019, 11:45 - Okunma: 542

ürkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emeklilerin sorunlarını bir bir anlattı, dernek çatısı altında birleşme çağrısı yaptı.Başkan Ekmen “Bu ülkenin her taşında emeği olan emeklilerimizin kimseye muhtaç olmadan, daha refah koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri için uğraş içindeyiz.

Yurt geneli 12 milyon  emekli var. Bunun kaçı dernek üyesi diye bakmak lazım. Emekli vatandaşlarımız yaşadıkları sorunlardan bahsederken, üzerlerine düşen görevi de yerine getirmeli, dernek çatısı altında örgütlenerek sesimizin daha gür çıkmasını sağlamalıdır. Doğalgaza 1 yılda yüzde 35, elektriğe yüzde 41 zamların konuşulduğu, Dolar ve Euro’nun tavan yaptığı şu günlerde

 Lokma, aslanın ağzındaydı, şimdi Midesindedir. Bu nedenle  zorluklarla baş etmek için derneklerinize sahip çıkın ve üye olun.eski bir ata sözümüz ağlayan çocuklara mama verilmez derdi  şimdi ise hem ağlaması hemde kafasına vurması gerekiyor mama vermek için çünkü emeklilerin çocuklarına veya torunlarına meme alacak kadar cebinde parası yoktur. GENEL MERKEZİMİZ başta olmak üzere  bütün şube yöneticilerimizle emeklilerimizin haklarını savunmada başta iktidar olmak üzere tüm siyasi partilerin yetkili kurum vekillerine emeklilerimizin sıkıntılarını dile getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz.Bu zorluklarla baş edebilmek için örgütlenmek önemlidir” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=