Lütfen bekleyin..



‘Üniversitemiz sürekli gelişmeyi hedeflemiştir’

12 Eylül 2019, 11:45 - Okunma: 434

Batman'daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Batman Üniversite Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, "Üniversitemiz sürekli gelişmeyi misyon edinmiş, büyümeyi hedeflemiş bir üniversitedir." dedi.Basın toplantısında Rektör Durmuş, yazılanların gerçeğe aykırı olduğunu belirterek, kendisinin ve başında bulunduğu kurumun hedef alındığını belirtti. Durmuş, yapılanların saldırı niteliğini t

aşıdığını, gazeteciliğin en temel kuralı olan 'gerçeği yazma ve araştırma' ilkesinin çiğnendiğini ifade etti. Toplantıda basın mensuplarına çalışmaları hakkında bilgi veren Durmuş, "Öncelikle görev yaptığım Batman Üniversitesi; kurulduğu 28 Mayıs 2007 tarihinden bugüne dek akademik ve idari tüm birimleri ile sürekli gelişmeyi misyon edinmiş, büyümeyi hedeflemiş, üniversite bünyesindeki tüm çalışanlar büyük bir özveri ile bu büyüme ve gelişmeye katkı sunmaya çalışmışlardır. Üniversitenin gelişmesi ve büyümesi her ne kadar yaşadığımız şehrin gelişmesi anlamını taşısa da, zaman zaman bazı basın mensupları tarafından bu gelişmenin önünü kesmeyi amaçlayan yaklaşımlarda bulunulmuştur." dedi.  
"BU AY TEKNOKENT PROJEMİZİ BAKANLIĞA SUNACAĞIZ"
Batman’da teknoloji geliştirme bölgesinin kurulmasıyla ilgili bilgi veren Durmuş, "Teknokent projemiz için 3 milyon lira paramız var. Ancak projemizle alakalı bakanlık revize istedi. Projemizin çok büyüktü. Teknokent projesinin tamamlanmasını sadece kendimiz için değil Şırnak, Mardin, Siirt ve Batman bölgesi için de istedik. Projemiz büyük olunca da bakanlık projeyi küçültmemiz için zaman tanıdı. Bu ayın 20'sinde revize edip yetiştirmeye çalışacağız. Yetiştiremezsek o paramız yanacak. Paramız yanmasın diye acele ediyoruz. Bu ay projemizi bakanlığa sunacağız ve inşallah toplu halde temel atacağız." ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=