Lütfen bekleyin..



Ziver Özdemir'den yatırım müjdesi

10 Eylül 2019, 17:18 - Okunma: 769

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek Batman merkez ve ilçelerde spor yatırımlarını konuştu. Özdemir: “Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu İl Başkanımız Akif Gür, İ.G.M. Başkanımız Abdulvahap Akbaş,

Kadın Kolları Başkanımız Mevlüde Bilici ve Gençlik Kolları Başkanımız Tolga Genç ile ziyaret ederek Batman merkezde ve ilçelerimizde gençlerimizin faydalanabileceği yüzme havuzu, kapalı spor salonu, basketbol sahası ve sentetik semt sahaları ve Amatör spor kulüplerine yardım yapılması talebimizi ilettik. Talebimiz doğrultusunda; Batman merkez 19 Mayıs Mahallesinde yıkık olan yarı olimpik yüzme havuzunun yeniden yapılması, Batman merkezde bir okula mahalle tipi kapalı spor salonu yapılması, Kozluk ilçemizde bir adet yüzme havuzu yapılması, her ilçemize birer adet, merkeze iki adet basketbol sahası yapılması, Batman merkez, Kozluk, Hasankeyf, Sason ve Beşiri’ye Sentetik Semt sahası yapılması, Batman’daki amatör kulüplerimize hem maddi yardım hem de malzeme yardımı yapılmasını olumlu karşılayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=