Lütfen bekleyin..



Eş Başkanların Tekstil işçileri ziyareti sürüyor

10 Eylül 2019, 17:17 - Okunma: 677

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da tekstil alanında faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını ve atölyelerini ziyaret etmeye davam ediyor.Tekstil sektöründe faaliyet yürüten işyerlerini ziyaret eden Belediye Eş Başkanlarına, Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da halkla buluşmaya devam ettiklerini

 ve Belediye yönetimi olarak halkın sorunlarını çözüme kavuşturmak için geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, tekstil sektörünün Batman’da istihdama önemli katkı sağladığını belirterek bu alanda çalışan emekçilerinin Batman’a katkılarının yadsınamayacağını aktardı.
ÇALIŞANLARLA SOHBET ETTİLER
Çoğunluğu gençlerden oluşan tekstil çalışanlarıyla sohbet eden Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, ulaşımdan, parklara, belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Eş Başkanlar: “Daha önce bir saat veya 45 dakika vakit alan mesafeleri 20 dakikaya düşürecek bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yaşar Kemal Parkı’nda çok kapsamlı bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Burada siz gençlerimiz için parklar yapıyoruz. Oturup, dinlenebileceğiniz ailelerinizle piknik yapacağınız alanlar oluşturmak için büyük çaba sarf ediyoruz” dediler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=