Lütfen bekleyin..



Sason’da hastane inşaatı hızla devam ediyor

05 Eylül 2019, 18:25 - Okunma: 822

Bir süre önce İlimiz Sason ilçesinde temel atma töreni gerçekleştirilen 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi ve 16 daireli lojmanın inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. 34 milyon TL’ye mal olacak yeni Devlet Hastanesi inşaatının bir an önce tamamlanması ve hizmet vermeye başlaması için büyük özen gösteriliyor. Hastane 12.216 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde

 inşa edilmekte olup, 3.156 m2 oturum alanlı ve 16.353 m2 kapalı alan olarak inşaa edilmektedir. 50 yataklı olup bodrum+zemin+3 katlı hastane binası ve 16 dairelik lojman binasından oluşmaktadır. 
34 MİLYON TL’YE MAL OLACAK
1 bloktan oluşan hastanede 3 ameliyathane, 4 yataklı yoğun bakım servisi, hemodiyaliz ünitesi, 15 poliklinik, 3 diş ünitesi, 3 doğumhane, yeterli kapasitede laboratuvar ve röntgen ünitelerini bünyesinde bulundurmaktadır. Hastanenin bodrum katı kaba inşaatı tamamlanmış, zemin kat inşasına başlanmıştır. Lojman binasının betonarmesi bitmiş olup, Hastane binasının betonarmesine devam edilmektedir. Hastane inşaatı % 17 seviyesindedir. Hastanenin bir an önce tamamlanarak hizmet vermeye başlaması için büyük gayret gösterilmektedir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=