Lütfen bekleyin..



Rektör’den Akademik Yılı mesajı

05 Eylül 2019, 18:10 - Okunma: 453

Batman Üniversitesi Prof. Dr. Aydın Durmuş’un 2019-2020 Akademik Yılı Mesajı yayımladı. Rektör Durmuş’un mesajı şöyle “2019-2020 Akademik Yılına başlamış bulunmaktayız. Yeni dönemin bütün Batman Üniversitesi ailesi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Üniversiteler sadece teorik ve pratik öğretim kurumları değildir.

Öğretimin yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal alanlarda bireyin gelişimine katkı sunan, bireyi geliştiren ve zenginleştiren, geleceğinin inşasında bireye yardımcı olan ve destekleyen kurumlardır. Üniversitemiz yeni dönemde işte bu bilinçle öğrencilerimizi bilimsel bilgiyle donatmış, aklı, vicdanı ve fikri hür insanlar olarak yetiştirecektir. Batman Üniversiteli olmakla uluslararası standartlara uygun öğretim programları, güçlü ve dinamik bir akademik kadro, başarıyı ödüllendiren olanakları ve araştırma laboratuarları ile modern üniversite anlayışını yaşayacaksınız. Üniversitemizi tercih edip, geleceğinizle ilgili olarak aldığınız isabetli kararınızdan dolayı sizi ve ailenizi kutlar, başarılarınızın devamını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle, aramıza yeni katılan sevgili öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor, öğrenci, akademisyen ve idarecilerimize yeni akademik yılımızda başarılar, kolaylıklar ve esenlikler diliyorum”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=