Lütfen bekleyin..



‘Çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz’

03 Eylül 2019, 15:30 - Okunma: 484

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yaz sezonunu en iyi bir şekilde değerlendirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.Batman’ın farklı mahallelerinde genel temizlik çalışması gerçekleştiren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de kaldırım ve kilit taşı

 çalışmalarını sürdürüyor. Batman’ın Fatih Mahallesi 3316 sokakta kaldırım döşeme (Fatih İlkokulu Yanı), Ziya Gökalp Mahallesi Sanat Sokağına bazalt tamiratlarının döşemesini gerçekleştiren ekipler, kentin temizliği için geceli gündüzlü çalışma yürütüyor.
CADDELER KÖPÜKLE YIKANDI
Kentin farklı noktalarını köpüklü suyla yıkayan ekiplerimiz, Batman’ın en işlek caddelerinden biri olan Gülistan Caddesini de köpüklü su ile yıkayarak pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu. Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, Batman halkı için tüm imkânların seferber edildiğini, imkânlar ölçüsünde çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ifade ederek: “Tüm birimlerimizle topyekûn çalışarak halkımıza hizmet ediyoruz. Birim amirlerimizin koordinesinde gerçekleşen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal, sporsal faaliyetlerimizin yanı sıra temizlik, yol, kaldırım, altyapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yaz sezonunu çok iyi bir şekilde değerlendiriyoruz” ifadelerinde bulundular. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=