Lütfen bekleyin..



İmamoğlu Nikah şahitliği için Batmandaydı

02 Eylül 2019, 05:53 - Okunma: 1057

Batman’a bir düğün daveti için gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin girişinde yüzlerce araçlık konvoy ve kalabalık bir topluluk karşıladı.İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, Kenan-Sohbet Yaşar çiftinin oğulları Cihan ve Sabriye-Cengiz Yaşar çiftinin kızları Ceylan'ın düğün törenlerine katıldı.

Genç çiftin nikâhını kıyan Eş Başkan Demir ve nikah şahitliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler.
Düğün töreninde Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Songül Korkmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve çok sayıda davetli gecede halay çekti.


Nikâh töreninin ardından Belediye Eş Başkanı Dr. Demir yaptığı konuşma “Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekileri burada karşılamaktan oldukça mutluluk duyuyorum. Burada bir hukuksuzluk olduğundan dolayı herkesin vicdanını sızlata sızlata yapılan seçimlerde Türkiye'nin vicdanı ve Türkiye'nin vicdan sembolü haline gelen Sayın Ekrem İmamoğlu 15 bin oy farkla değil, 800 binin üzerinde oy farkıyla Belediye Başkanlığına seçildi.” dedi.
İmamoğlu ise yaptığı konuşmada "İki kardeşimin mutlu olacakları bir yuvanın kurulmasına şahitlik etti. Öncelikle Allah mesut etsin sizleri. Mutluluklar diliyorum. Birbirinizi sevgiyle ve saygıyla beslemenizi diliyorum. Birbirinizi sevdiğiniz gibi, anne – babalarınıza da sevgiyi, saygıyı lütfen unutmayın. Aile birliğiniz, ömür boyu ilk günkü gibi heyecanla ve sevgiyle dolu olsun. İyi evlatlarınız olsun istiyorum. Birbirinizi besleyen bir çift olmanız, önemli ve değerli. Evlatlarınız, bu ülkeye faydalı bireyler olsunlar."Gecenin ardından nikâhı gerçekleşen çift ile konuklar aile fotoğrafı çektirdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=