Lütfen bekleyin..



"Batman için yatırım ve hizmetlerimiz artıyor"

02 Eylül 2019, 17:27 - Okunma: 698

Kristal Park’ta AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür,Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş ile birlikte kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Özdemir, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Özdemir davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Bir yılın değerlendirmesini yapmak istediklerini belirten Özdemir,  Bütün teşkilatlarımızla birlikte her gün bir ilçeye giderek muhtarları ağırladık. Sorunlarını dinledik, vatandaşların istek ve taleplerini aldık.  Batman merkez ve ilçelerinde yapılan kamu yatırımlarını inceledik ve denetledik. Batman genelinde önemli çalışmalarımız,  yatırım ve hizmetlerimiz mevcuttur. Ancak yaptığımız hizmetleri pazarlayamıyoruz. Batman’ın bütün sorunlarını  Milletvekili olarak İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve belediye Başkanlarımızla birlikte ekip olarak  bakanlıklar nezdinde takip edip, yaptırmaya çalışıyoruz ” dedi.


“ÜÇ MAHALLEYE SEMT POLİKİNLİĞİ”
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir,  “Sağlıkta takip ettiğimiz önemli yatırımlardan biri 200 yataklı devlet hastanesini 500 yataklıya dönüştürme çalışmalarımız devam ediyor. Batman Valisi Hulusi Şahin ile birlikte yapımı devam eden Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin bir an evvel bitirilmesi için çaba gösteriyoruz. Bittikten sonra Batman Bölge Devlet Hastanesi ile birleştirilerek Araştırma hastanesine dönüştürülmesi ile ilgili çalışmamız olacaktır. Batman Merkezindeki Hürriyet, İpragaz ve Gap mahallerinde yapımları devam eden semt poliklinikleri  en kısa zaman da faaliyete geçer vatandaşların hizmetine sunulacaklardır” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=