Lütfen bekleyin..



Vali Şahin ve Özdemir’den millet bahçesinde inceleme

29 Ağustos 2019, 20:12 - Okunma: 1671

Vali Hulusi Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir Şafak Mahallesi'ndeki 16 Mayıs Şehir Stadyumu'nun yıkılarak 39 bin metrekarelik alanda yapılan millet bahçesindeki çalışmaları incelediler. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaklaşık 39 bin metrekare alan üzerine yapılan Batman Millet Bahçesi alanında; koşu parkuru, çok amaçlı etkinlik alanı, Millet Kıraathanesi,

tema bahçeleri, oyun havuzu, çocuk oyun ve macera alanları ve yürüyüş parkurları yer alıyor.


Çalışmaları incelemek üzere Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Akparti İl Başkanı Akif Gür Millet bahçesindeydi. Millet bahçesi yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Vali Şahin, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik. Burası, insanımızın çoluk çocuğuyla rahatça gelip zaman geçirebileceği, hoş vakit geçirebileceği bir alan haline geldi. Son aşamadayız. En kısa sürede inşallah burayı milletimizin hizmetine sunacağız."
Ziver Özdemir de AK Parti iktidarında kentlerin ayağa kaldırılması için her alanda çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.Çalışmalar kapsamında özellikle vatandaşların günlük hayatta yararlanabileceği, zaman geçirebileceği alanlara olan ihtiyacın giderildiğini dile getiren Özdemir, millet bahçesinin Batman'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=