Lütfen bekleyin..



Beton yol yapım çalışmaları sürüyor

29 Ağustos 2019, 12:17 - Okunma: 571

Kozluk Kaymakamlığınca, 2019 KÖYDES Yatırım Programı kapsamında; ulaşım ve altyapı hizmetlerinden mahrum kalan kırsal köylerimizi, kaliteli hizmet ve beton yol hizmeti ile tanıştırmaya devam ediyor.Bu amaçla Armutlu köyümüz ile bağlı Gürco, Tırgan, Çapur, Hevretere mezralarında başlatılan ve taşımalı eğitim kapsamında yaklaşık 12 servis aracı ile 160 öğrencinin kullanarak okula

erişim sağlayacağı 6,5 kilometrelik beton yol yapım çalışmamız hız kesmeden devam ediyor. Yapımı devam eden 6,5 kilometrelik beton yol çalışmalarını denetleyerek incelemelerde bulunan Kaymakam Osman Bilici, devam eden yol çalışmasıyla ilgili ilgililerden bilgi aldı.
‘HAYALİM GERÇEK OLDU’
Yol denetlemesi sırasında, köyde evine gelen ham yoldan dolayı engelli aracıyla ilçeye rahat gidemediğini ve ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirten engelli vatandaş; “Evimin yolu ile grup köy yolu arası ham yoldu. Yağışlı havalarda çamurdan, yazın ise tozdan geçilmiyordu. Fiziksel engelimden dolayı çok sıkıntı çekiyordum. Devletimiz sayesinde şimdi evimin tozlu ve çamurlu yolu yerini beton yola bıraktı. Çok mutluyum. Evimin yolunun asfaltlanması veya betonlanması hayalimdi. Hayalim gerçek oldu.” ifadelerini kullanarak Kaymakam Bilici’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=