Lütfen bekleyin..



Özdemir ve Müjdeci ailesinden görkemli düğün

25 Ağustos 2019, 19:30 - Okunma: 2861

Batman’ın sevilen ailelerinden Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in yeğeni, iş adamı Enver Özdemir’in oğlu avukat Mazlum Enes Özdemir hafta sonu Rezidans düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün töreniyle Batman’ın sevilen iş adamı Bahri Müjdeci’nin kızı Şeyma Müjdeci ile dünya evine girdi.

Kalabalık bir topluluğun katıldığı düğünde Damadın amcası Milletvekili Ziver Özdemir, Gelinin babası Bahri Müjdeci ile Damadın babası Enver Özdemir davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler. Düğün öncesinde din görevlileri tarafından mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Yoğun ilgi gören düğüne seçkin bir davetli topluluğunun yanı sıra Vali Hulusi Şahin, Siirt Milletvekili Osman Ören, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Akparti İl Başkanı Av. Akif Gür, Akparti İl teşkilatı, İl genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, meclis üyeleri, İlçe Belediye başkanları, Kurum müdürleri, STK ve Oda Başkanları, iş adamları, Siyasi parti temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Düğünde resmi Nikah töreni Vali Hulusi Şahin, Milletvekilleri ve protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı. Nikahın kıyılmasından sonra Vali Hulusi Şahin evlenme cüzdanını Gelin Şeyma Müjdeci’ye vererek bir ömür boyu mutluluk diledi. Nikah töreni sonrasında davetliler müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendiler. Batman Demokrat Haber gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=