Lütfen bekleyin..



Hamitoğlu’ndan gazetemize ziyaret

22 Ağustos 2019, 17:44 - Okunma: 1195

Batman’ın sevilen simalarından siyasetçi iş adamı Ziver Hamitoğlu gazete ziyaretinde Batman Üniversitesine ve geleceğimizin teminatı olan gençlere her yönden sahip çıkılması çağrısında bulundu.Ziver Hamitoğlu gazetemizi ziyaretinde sohbette geçmişi yad ederek gazete yöneticilerimizle görüş alışverişinde bulundu. Hamitoğlu ziyaretinde Batman’a yeni atanan ve şehirden tayinleri çıkan

 il mülki amirlerine başarılar dileyerek Batman’ın en güzel hizmetleri hak ettiğini belirtti.

“ÜNİVERSİTEMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Batman üniversitesine sahip çıkılması gerektiğini de vurgulayan Hamitoğlu Üniversitenin büyütülmesi ve daha fazla bölüm açılması için Rektör Durmuş’un yanında olduklarını ve tüm Batmanlıların Üniversiteye destek vermesini istedi. Rektör Durmuş’un ve hocaların üniversitenin gelişmesi ve büyümesi için yoğun çaba sarfettiğini dile getiren Hamitoğlu el birliğiyle Üniversiteyi kalkındırmanın zamanı olduğunu dile getirdi.  

Batman’da uzun yıllar Doğru Yol Partisinde Gençlik Kolları, Merkez İlçe ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan ve Demokrat parti’de il başkanlığı Akparti kurulduğundan bu yana Akparti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren ve Milletvekili aday adayı olan Hamitoğlu kenti idare edenlerle halk arasında kopukluk olmaması gerektiğini belirterek gerek il yöneticileri ve gereksede siyasilerin vatandaşla olan bağını daha fazla güçlendirmesi gerektiği vurgusu yaptı. Batman ve Ankara arasında mekik dokuyan Hamitoğlu elinden geldiğince başkentte gençlerin yanında olmaya çalışıyor. 
Batman’da sevilen simalar arasında yer alan ve her zaman gençlere kucak açan Hamitoğlu gençlere yönelik projelere ağırlık verilmesini isteyerek, istihdam alanlarının daha fazla artması gerektiğini açıklayarak her işverenin bir genci daha yanında istihdam ederek gençlerin yanında yer alması gerektiğini açıkladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=