Lütfen bekleyin..



Aksoy ve Mülki amirlere veda programı

22 Ağustos 2019, 12:14 - Okunma: 679

Vali Hulusi ŞAHİN, İçişleri Bakanlığı 2019 yılı Mülki İdare Amirleri kararnamesiyle İlimizde görev yaparken başka İllere atamaları yapılan eski yardımcısı Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket AKSOY ve Metin DEMİREL ile Beşiri Kaymakamı Mustafa MASLAK için veda yemeği verdi. TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen veda yemeğine; Valimiz Hulusi ŞAHİN, eşi Ebru ŞAHİN, AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR,

Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun UÇARCILAR, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Utku ÖZDEMİR, Vergi Mahkemesi Başkanı Salih ABANOZ, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Vali yardımcıları, İlçe Kaymakamları,  İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, kamu kurum müdürleri, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile kamu kurum yöneticilerinin eşleri katıldı. 

Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Şahin Vali Yardımcısı Aksoy’un İlimizde 2,5 yılı Batman Belediye Başkan Vekiliği olmak üzere yaklaşık altı yıl Batman’a çok önemli hizmetlerde bulunduğunu, Beşiri Kaymakamı Maslak’ın Kaymakamlık görevinin yanı sıra İlçe ve Belde Belediye Başkan Vekilliği görevlerini başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirterek, “Arkadaşlarımız Batman’a çok önemli hizmetlerde bulundular. Özelikle Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptıkları İlimizde örnek bir belediyecilik hizmeti sergileyerek, belediye hizmetinin nasıl yürütülmesi gerektiğini gösterdiler. Bu başarılı hizmetleri görev yapacakları her yerde sürdüreceklerine inanıyorum. Bizim mesleğin bir özelliği de belli bir süre görev yaptığınız ve güzel dostluklar kurduğunuz yerlerden bir süre sonra ayrılmak durumunda kalmanızdır. Batman’da yaptığınız başarılı hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyor, yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Mülki idare amirleri adına konuşan Vali Yardımcısı Aksoy ise Batman’da görev yapmaktan ve hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, desteklerinden dolayı Valimize teşekkür etti. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=