Lütfen bekleyin..



HDP Merkez ilçe kongresi yapıldı

18 Ağustos 2019, 14:24 - Okunma: 1336

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Merkez İlçe Örgütü 2'nci Olağanüstü Kongresi’ni, Gala Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Kongreye HDP Milletvekilleri, Belediye eş başkanları Mehmet Demir, Songül Korkmaz, İlçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan kongrede, Divan Kurulu seçildi. Kongrede HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğullarının konuşmasından sonra kürsüye çıkan HDP Milletvekili Necdet İpekyüz, tutuklu bulunan HDP İl Eş Başkanı Nizamettin Toğuç ve DBP Batman İl Eş Başkanı Şükrü Tapkan’ı selamlayarak, “HDP'de siyaset yapmak zordur ama HDP'yi yok etmek de zordur. HDP bir halk partisidir ve halkta burada partisinin yanındadır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından faaliyet raporları ve mali raporların okunması ile seçim gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde HDP Merkez İlçe Eşbaşkanlığı’na Azad Esin ve Gurbet Doğan seçildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=