Lütfen bekleyin..



Medical’den Başarılı Mide Ameliyatı

27 Mayıs 2017, 03:50 - Okunma: 1825

Karın ağrısı nedeniyle dış merkeze başvuran hastamıza bağırsak tıkanıklığı teşhisi konulmuştu. Bir gece önce ani başlayan bir karın ağrısı şikayeti nedeniyle, Batman Medicalpark Hastanesinde Yaptırdığı tetkikler mide delinmesinden şüphelendirdi. Medicalpark Hastanesi Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat KILIÇ Hastamızı hemen ameliyata aldık ve midesinin delinen kısmını onardık. Hastamızı şifa ile taburcu ettik. Batman Medicalpark Hastanesi Çocuk Cerrahi Op. Dr. Murat KILIÇ açıklamasında "Maalesef bu yaşlarda mide problemleri sık görülmeye başlandı. Özellikle son zamanlarda çocuklarımızın girdiği ağır sınavlar, strestli yaşam, fast food tarzı beslenme, kola ve özellikle maden suyu içme gibi sağlıksız yaşam tarzı mide asidini artırıyor ve buda mide problemlerine yol açıyor. "

Çocuklarımız sınavlar nedeniyle sağlık sorunlarını önemsemiyorlar ve son aşamada bize başvuruyorlar. Apandisit nedeniyle bize başvuran ancak ailelerin hocam şu sınavları atlatsın öyle ameliyat edelim dediklerini dahi görüyoruz. Çocuklarımızın maalesef genç yaşta sıkıltılı bir süreç geçirmesine sebep oluyor. Ailelerden ricamız çocuklarımızın beslenme alışkanlıklarını geleneksel ev yemeklerimize göre hazırlamaları öğün atlamalarına engel olmaları düzenli yaşamı alışkanlık haline getirmeleridir.  Fast food tarzı ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalı, sabah kahvaltısını mutlaka yapmalı ve sınav dönemlerinde strese girmeden atlatabilmeleri için moral açısından destek olmalılar.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=