Lütfen bekleyin..



Akparti danışma kurulu toplandı

18 Ağustos 2019, 14:22 - Okunma: 678

18. kuruluş yılını kutlayan AK Parti Batman İl Başkanlığında merkez ilçe ve il dabışma meclisi toplantıları hafta sonu yapıldı. Merkez ilçe danışma toplantısı İl binası Konferans salonunda yapılırken, Genişletilmiş İl Danışma meclisi toplantısı ise Kültür merkezi konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür,

Merkez İlçe, gençlik ve Kadın kolları Başkanları, partili yöneticiler ve çok sayıda kişi katıldı. Toplantıda Batman’da hükümetin yaptığı yatırımlarda değerlendirilirken, parti çalışmaları ele alındı. 
Toplantıda konuşan Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür Akparti’nin 18 yıldır ülkeye hizmet ettiğini belirterek 18. kuruluş yıldönümü kutladılar.   
Yapılan konuşmalarda “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Partimiz, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bırakmıştır. 18 yıldır ülkesine ve milletine hizmet eden, 2001 yılında ülkenin karanlığa büründüğü bir anda erdemliler hareketini başlatarak ‘Yeter söz de karar da milletindir’ diyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=