Lütfen bekleyin..



Özdemir ve Gür Sason ilçe danışma toplantısına katıldı

07 Ağustos 2019, 15:09 - Okunma: 662

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Av. A. Akif Gür, Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç ve AK Parti yönetimi Sason’da Aylık Danışma Meclis toplantısına katılım sağladılar. Danışma Toplantısı sonrasında Muhtarlar ile bir araya gelen Milletvekili Özdemir ve İl Başkanı Gür, Danışma Meclisi Toplantısı sonrasında AK Parti Sason Belediyesinde halk günü yapan Milletvekili

 Özdemir ve İl Başkanı Gür vatandaşla sohbet edip, talep ve önerileri not aldı. 
Milletvekili Ziver Özdemir açıklamasında ”Allah Birlik ve Dirliğimizi daim etsin. AK Parti olarak daha önceki dönemlerde projelerle Sason’a nasıl katkı sunduysak, bu dönemde de sunacağız, Sason’da bulunan tüm eksiklikleri çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Seçim döneminde verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız, bu verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Programda konuşma yapan AK Parti il Başkanı Akif Gür, Memleketimiz ve halkımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Hakkı üstün tutan anlayışla milletimize hizmet etmektir. Memleketimiz ve milletimiz için tevazuyu elden bırakmadan Çaba gösterip gayret içinde olan samimi herkese kapımız açıktır.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=