Lütfen bekleyin..



Beşiri’de hizmet dönemi

07 Ağustos 2019, 14:20 - Okunma: 1125

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde vatandaşların büyük desteğiyle 1 dönem aradan sonra yeniden Başkanlık görevine getirilen Belediye Başkanı Sait Karabulut ilçede çalışmalarına başladı. Karabulut’a Batman ve bölgeden çok sayıda kişi ve kurum hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.

ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
İlçenin sorun ve eksikliklerini tespit etmeye çalışan Başkan Karabulut mütevazi kişiliği ve dürüstlüğüyle halkın sevgisini kazanmış durumda. Makam kapısı sonuna kadar vatandaşa açık olan Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut vatandaşın sorunları ve dertleriyle yakından ilgileniyor.  
Beşiri Belediyesinde 30 yıldır yazı işleri Müdürü olarak görev yapan Bayram Kaya’da Başkan Karabulut’un çalışmalarında büyük çaba sarfediyor. Belediye çalışanlarıyla ilçeye hizmet etmek için yeniden bu göreve gelen Başkan Karabulut yarım kalan projelerini de tamamlayarak halkın hizmetine sokmayı planlıyor. 


DERE İSLAHI İÇİN DSİ’YLE GÖRÜŞTÜ
Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut gazetemize yaptığı açıklamada “3 aydır görevdeyiz. Bize oy veren ve vermeyen herkese eşit hizmet ilkesiyle çalışmalara başladık. Belediyenin imkânlarını son kuruşuna kadar halkımızın hizmetinde harcamaya söz verdik.İlçenin eksikliklerini tespit etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki sene inşallah meyvelerini alacağız. Hedefimiz ilk etapta ilçe merkezinden geçen çamaşırlı deresi var. DSİ Diyarbakır Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle geçtiğimiz hafta görüştüm. Derenin islah edilmesi için DSİ’yle birlikte bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Geçtiğimiz hafta Ankara’da İller bankası Genel Müdürlüğü nezdinde ilçeye 5 adet yeni ulaşım aracı alınması için girişimlerim oldu. Beşiri Batman arasında çalışan minibüslerimiz yetersiz vatandaşlarımızın ciddi talebide var. Bölgede en ucuz taşımacılığını Beşiri Belediyesi yapmaktadır. Ulaşım sorununu alacağımız 5 yeni aracımızla çözmeye çalışacağız. Beşiri’de yeni açılan caddemiz var. Caddeye 30 bin metrekare 
Kilit taşı, parke, tretuar ve kaldırım çalışmasını başlatıyoruz. Geçen ay ihalesini yaptık. Kısa sürede bu çalışmamızda başlayacak. İlçede rutin işlerimiz devam ediyor. Altyapı eksiği bulunan yerlerin sorunlarını çözmek içinde iller bankası nezdinde görüşmemiz devam ediyor. Beşiri’nin altyapı sorununu çözmek istiyoruz. Şehir şebekesini yenilemek için yeni bir karar alacağız. Beşiri’mizi güzel günler bekliyor. Beşiri ilçemizi Türkiye’nin örnek ilçeleri arasına koymak için elimizden geleni yapacağız.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=