Lütfen bekleyin..



THY ve Anadolu Jet’e tepki

07 Ağustos 2019, 14:16 - Okunma: 674

Batman’dan uçak sefer sayılarını azaltan ve yok denecek kadar uçuş imkanı veren Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet’e tepki gösteren vatandaşlar Bayram öncesinde mevcut uçakların hem aktarmalı hemde direk 1 haftaya kadar dolu gözüktüğünü belirterek Havayolu ulaşımından faydalanamadıklarını belirttiler. Batman’dan tek uçuş gerçekleştiren uçak firmalarının Batman’dan tüm uçuşları doldu.

Bayram öncesi Otobüs firmaları tarafından ek seferler düzenlenirken, Uçak firmaları bırakın ek sefer çıkarmayı mevcut seferleri de düşürme peşinde. 
Türkiye’nin en güvenilir Havalimanı olan Batman Havalimanı sivil uçuşlar için gözden çıkaran Anadolu Jet ve Türk Hava yolların a tepki gösteren vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinde şehrin milletvekillerine tepki gösteriyor. Milletvekillerinin istedikleri an uçakta uçuş kontenjanı bulduklarını hatırlatan kimi vatandaşlar duruma tepki göstererek Batman’ı yönetenlerin bu tablodan utanması gerektiğini belirttiler. 
Merkez nüfusu 400 bini aşan ve Bölge illerinin ortasında yer alarak her türlü ulaşım kolaylılığının olduğu Batman’da Havayolu ulaşımının sorunlar yaşamasına tepki gösteren vatandaşlar THY ve Anadolu jet firmasına tepki gösterdiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=