Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den kayıt dışı uyarısı!

01 Ağustos 2019, 16:52 - Okunma: 655

İlimizde kayıt dışı ekonomi ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, kurum müdürleri, Oda yetkilileri ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı.

679 İŞYERİ DENETLENDİ
Mayıs-Haziran aylarını kapsayan yaklaşık iki aylık süreçte İlimiz genelinde yapılan denetimler hakkında bilgi veren İl Defterdarı, İlimiz genelinde bu süre zarfında toplam 679 iş yerinin denetlendiğini ve bu iş yerlerinden 157’sinin vergi ve SGK kaydının olmadığının tespit edildiğini söyledi. Denetimler sırasında 29 işyeri sahibinin müracaatları alınarak anında vergi ve SGK kayıtlarının yapıldığını, kayıt tescil belgeleri olmayan iş yerlerine ise gerekli uyarıların yapıldığını ve kendilerine tanınan süre içerisinde vergi ve diğer kayıtlarını yapmayan iş yerlerine gerekli cezai işlemin uygulanacağını ifade etti. 


112 HİZMET BİNASINI İNCELEDİ
112 Acil, 110 İtfaiye, 155 Polis, 156 Jandarma, 122 AFAD ve 177 Orman Yangın ihbar hattı gibi  tüm çağrı merkezlerinin tek noktada yürütülmesine olanak sağlayacak olan 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Şahin, yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=