Lütfen bekleyin..



Özdemir'in yoğun mesaisi devam ediyor

01 Ağustos 2019, 16:49 - Okunma: 630

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatile girmesinden sonra Ankara’dan Batman’a gelerek yoğun mesaisine devam ediyor.Geçtiğimiz gün Batman Bölge Devlet Hastanesine İl Başkanı Av. Akif Gür ile hasta ziyareti yapan ve daha sonra yeni Batman’a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’yi ziyaret eden Milletvekili Özdemir,

akşam geç saatlerde Batman'ın en işlek caddesi olan Diyarbakır Caddesinde vatandaş ile bir araya geldi. Halk tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Milletvekili Özdemir, vatandaşlarla bir kahvehanede oturup çay içti.

Vatandaşları tek tek dinleyen Milletvekili Özdemir, vatandaşların sorun ve taleplerinin incelenmesi ve gereğinin yapılması hususunda yetkililere talimat vereceğini dile getirdi.

BAŞSAVCIYA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
AK Parti Batman Milletvekili Özdemir ve İl Başkanı Av. A. Akif Gür, Batman’a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Cumhuriyet Başsavcısı Mete'ye yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Özdemir ve Gür, yeni görevinde başarılar dilediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=