Lütfen bekleyin..



Uçak biletleri el yakıyor!

30 Temmuz 2019, 13:55 - Okunma: 1221

Batman’da iptal edilen uçak seferleri, bilet fiyatlarının bin TL’ye dayanması vatandaşları çileden çıkarttı. Son zamanlarda uçak bilet fiyatlarının yüksek olması ve Batman’dan Uçak sefer sayısının yok denecek seviyeye düşmesi vatandaşların tepkisini çekiyor. Batman’dan büyük şehirlere uçakla gitmek isteyen vatandaşlar yüksek bilet fiyatlarıyla mağduriyet yaşıyor.

YETERSİZ VE OLMAYAN UÇAK SEFERLERİNE TEPKİ!
Uçak fiyatları dudak uçuklatıyor. İstanbul-Batman uçak bilet fiyatları 737 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.
İstanbul’a yapılacak aktarmalı uçak biletinin bin TL’ye kadar çıkması haksızlık olarak nitelendirilirken, THY ve Özel uçak firmalarının Batman’a uçak seferlerini artırması durumunda hem fiyatlarda bir düşüş hemde çevre illere gitmekten kurtulacaklar. Yüksek uçak bilet fiyatları nedeniyle vatandaşlar artık ya özel araçlarıyla yada otobüs seferlerini tercih ediyor. Gazetemizi arayan ve görüştüğümüz bazı vatandaşlar “ Buna dur diyecek Kimse Yok mu? Kim nasıl ilgilenecekse bir an evvel bir çözüm yolu bulsunlar? Yada bütün uçak seferlerini iptal edip, havaalanını hizmete kapatsınlar. Böyle rezalet ve sorumsuzluk olmaz. Artık birilerinin elini masaya vurmasının zamanı geldi. Bizler Ankara, İzmir, Antalya ve İstanbul uçak seferlerinin hem artırılmasını hemde başlamasını istiyoruz. Bölgenin en modern havalimanı Batman’da. Batman bölgenin ulaşım yönünden en rahat kenti. Uçak seferlerinin artması durumunda belki çevre illerden de Vatandaşlar Batman’dan uçak seferlerini tercih edecekler.  ” diyerek tepki gösterdiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=