Lütfen bekleyin..



Başkan Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü

30 Temmuz 2019, 13:52 - Okunma: 615

Ak Parti İl Başkanı Av. Akif Gür, 130. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için gittiği Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Batman’ı görüştü. Görüşmede Gür’e İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş ve Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici de eşlik etti.Cumhurbaşkanıyla görüşmenin verimli geçtiğini belirten Gür;

 “Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren görüşmede Batman’ın sorunlarını ve ilimizin ihtiyaç duyduğu bazı eksikliklerin giderilmesi için taleplerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik, sağolsun Sayın Cumhurbaşkanımız bizlerle yakından ilgilendi ve ilimiz için makul taleplerimizin karşılanması konusunda gerekenin yapılacağını bildirdi. Ak Parti kurulduğu günden bugüne hep halkımız için hizmet odaklı yol almıştır, bizler de bayrağı devraldığımız günden bugüne o doğrultuda yol alıyoruz ve İnşallah halkımızın layık olduğu her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” dedi. Öte yandan Batman’a selamlarını gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a il başkanı Gür ve beraberindekiler; sıkışık ve yoğun programına rağmen kendilerine vakit ayırdığı için teşekkürlerini sundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=