Lütfen bekleyin..



Hasankeyf’e 5 yıldızlı otel

30 Temmuz 2019, 13:46 - Okunma: 544

Tunceli’de Munzur Çayı kenarında 5 dönüm üzerine lüks bir otel inşa ettiklerini belirten Mardinli iş adamı Tacettin Yertüm, Hasankeyf’in 5 yıldızlı bir oteli hak ettiğini söyledi.Tunceli’de Türkiye’nin ilk çadır kamp konseptli 5 yıldız ayarındaki otelini hizmete koyarak 1 milyon dolarlık yatırım yapan Mardinli iş adamı Tacettin Yertüm,

 bölgenin canlanması ve hak ettiği konuma gelmesi için turizmin şart olduğunu söyledi. 
‘HASANKEYF 5 YILDIZLI OTELİ HAKEDİYOR’
Yertüm; “Bizimle beraber Munzur Nehri, iş adamları için cazip bir yatırım merkezi haline geldi. Sırada Dicle Nehrinde 5 yıldızlı bir projemiz var. Tunceli’de bir ilke attığımız zaman risk aldığımızın farkındaydık. Ancak Tunceli ve Munzur çayının önemini biliyordum. Munzur’dan sonra Dicle Nehri, Fırat ve Beyaz Suda da farklı proje çalışmaları yapmak için kolları sıvadık. Bölgemizi turizm ile tanıtmak ve işsizliği ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Türkiye ve Dünya’nın her yerinde bölgemize yerli ve yabancı turist çekerek, bölgemizin güzelliklerini ve sıcakkanlı insanlarını tanımalarını sağlamalıyız. Doğu ve Güneydoğu geçmişteki onlarca medeniyetiyle, doğasıyla, nehirleriyle, çaylarıyla, gölleriyle, on binlerce yıllık tarihiyle, inanç turizmiyle ve buna benzer farklı alanlarıyla dünyanın merkezi konumundadır. Tüm iş adamlarını Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=