Lütfen bekleyin..



Başkan Akif Gür, Hak-İş’teydi

25 Temmuz 2019, 16:00 - Okunma: 521

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür ve yönetimi, Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, Başkan Yardımcısı Fatih Çiçek ve yönetim kurulunun karşıladığı AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür, sendikada işçi emekçilerinin talep ve sıkıntılarını dinledi. Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt;

 “İl Başkanımız bizlere nezaket ziyaretinde bulundu. Bizde Batman genelindeki işçilerimizin taleplerini, sıkıntılarını, iyileştirme çalışmaları ve hak ettikleri konuma gelmeleri için girişim ve çalışmalarda destek olmasını istedik. Kendisi de bizlere tüm taleplerimizi not alarak olumlu bir şekilde sonuçlanması için elinden geleni yapacağını ve gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. Buda bizleri son derece sevindirdi. Kendisine tüm emekçiler adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.  AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür ise, emekçiler için parti olarak üzerlerini dün olduğu gibi yarınlarda da savunacaklarını ifade etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=