Lütfen bekleyin..



Belediye’de toplu iş sevinci

25 Temmuz 2019, 16:37 - Okunma: 844

Batman Belediyesi ve Tüm-Bel-Sen Sendikası) arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.Çalışan emekçilerin her daim haklarını gözeten ve çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik sendikal hakları koruyan Belediye, Tüm-Bel-Sen (Tüm Belediye Emekçileri Sendikası) ile yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri sonucu imzalar atılarak emekçilerin haklarını güvence altına aldı.

TİS toplantısına  Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın ve Mehmet Salih Çetinkaya, Tüm Bel Sen Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, Tüm Bel Sen Kadın Sekreteri Semra Kıratlı, Tüm Bel Sen Batman İl temsilcisi Vesim Bozkır, SES Şube Eş Başkanı Deniz Toprak, Eğitim Sen Şube Başkanı M. Necati Dadak, Batman KESK Şubeler platformu ve belediye birim müdürleri katıldı.Batman Belediyesi ve Tüm Bel Sen, Emekçi çalışanların maaşlarına 1250 lira TİS farkı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın çalışanlarına ücretli izin, Şiddet uygulayan eşin toplu iş sözleşme farkı kesilerek eşine verilmesi, Belediye Encümenine Tüm Bel Sen’in iki gözlemci bulundurması ve Belediye tarafından en kısa sürede emekçilerin çocukları için tam kapsamlı kreş yapılması için karşılıklı anlaşmaya varıldı.

Tüm Bel Sen ile yürütülen Toplu İş Sözleşmesi ile işçilerin haklarının güvence altına alındığına vurgu yapan Belediye Eş Başkanı Mehmet Dr. Demir ve Songül Korkmaz, çalışanların haklarını korumaya yönelik emek sarf eden Sendikalara teşekkür ederek Toplu İş Sözleşmesinin bütün sendika çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=