Lütfen bekleyin..



Batman SMMMO “Kent konseyini yeniden yapılandırmalıyız”

25 Temmuz 2019, 16:24 - Okunma: 1319

Batman-Siirt Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran beraberinde Başkan Yardımcısı Temim Orhan ve Genel Sekreter Abdullah Yıldırım’la birlikte gazetemizi ziyaret etti. Başkan Başaran gazetemizin 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarken, yaptıkları çalışmalar ve Batman’daki gelişmelerle ilgili değerlendirme yaptı.

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMINI KUTLADI

atman kent konseyinin son yıllarda işlevsiz olmasının Batman için üzücü olduğunu dile getiren Başkan Başaran kentin her sorununun kent konseyi vasıtasıyla dile getirilebileceğini açıkladı.
Mali Müşavirler ve muhasebeciler olarak Batman’da hem mesleki sorunların çözümü hem de kentsel sorunların çözümü için ellerini taşın altına koyduklarını belirten Başkan Hayrettin Başaran, kentte STK’lar arasındaki dayanışmayı artırmak ve kentin sorunlarını ortak şekilde dile getirmek için tüm stk’lar olarak ortaklaşmak zorunda olduklarını belirterek Batmanın sorunlarının çözümü için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini belirtti. 


“KENT KONSEYİ YENİDEN FAAL HALE GELMELİ”
Batman’daki her soruna duyarlı oda olan SMMMO odası Başkanı Hayrettin Başaran kent konseyinin işlevsiz olmasının kent için kayıp olduğunu belirterek Batmanın her sorununun kent konseyi aracılığıyla dile getirilebileceğini ve bunun sorunlar çözümünde ve STK’lar arasındaki dayanışmanın artması için bir vesile olabileceğini söyledi. 
 Batman ve Siirt’teki üyeleri için mesleki çalışmalar yaparken, halka yönelik bilirkişi, vergi ve konkordato eğitimleri de düzenleyeceklerini ifade eden Başaran “Odamızın, dokunmadığı bir alan yok. Bu yüzden kentsel sorunların çözümünde de aktif rol almak istiyoruz. Kentin sosyo-ekonomik sorunları için komite kurduk, rapor hazırlıyoruz. Devamında da her meslek dalında sorunların raporlaşması için çalışma içinde olacağız. Ancak bunun için sadece bizim değil, tüm mesleki alanların, birbiriyle dayanışma içinde olması gerekiyor” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=