Lütfen bekleyin..



Yeşilay’dan emniyet teşkilatına tebrik

23 Temmuz 2019, 17:16 - Okunma: 659

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon neticesinde 1 ton uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Emniyet mensuplarının başarılı operasyonunu tebrik eden Yeşilay Şube Başkanı Şehmus Yılmaz “zehir tacirlerine yönelik bu başarılı operasyonu gerçekleştiren Batman Emniyetini tebrik ediyoruz” dedi.

1 TON ESRAR ELE GEÇİRİLMİŞTİ

Batmanda uyuşturucu başta olmak üzere madde kullanımına karşı mücadele eden ve etkinlikleriyle farkındalık oluşturan Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Yılmaz, önceki gün Batmanda yakalanan  uyuşturucu maddenin gençleri zehirlemeye çalışanların kötü niyetini ortaya koyduğunu belirtti. 
Uyuşturucu ile mücadelede etkin çalışmalar yapan Emniyet Teşkilatının her zaman yanında olduklarını belirten Şehmus Yılmaz, tüm toplumun bu amansız mücadelede emniyetin yanında olmaya davet etti
Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe
Batman’da uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yoğun bir çalışma içinde bulunan Polis ekipleri durdurdukları bir tır’da yapılan aramada 1 ton esrar ele geçirdiler. Gençlerin zehirlenmesinin önlenmesi ve uyuşturucuya karşı yapılan çalışmalar takdirle karşılanıyor.İlimiz merkezde durdurulan bir TIR'da yapılan aramada plastik borular arasına gizlenmiş 1 ton esrar ele geçirildi. Operasyon kapsamında Batman girişinde durdurulan A.Y. idaresindeki 71 EV 671 plakalı TIR'da narkotik köpek "Maya" ile yapılan aramada plastik borular arasına gizlenmiş 1 ton esrar bulundu.Batman'da ve Diyarbakır'da uyuşturucuya darbe Sürücü A.Y. gözaltına alındı.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=