Lütfen bekleyin..



Tekstil yatırımlarına öncülük ediyor

22 Temmuz 2019, 15:32 - Okunma: 1984

BATSO Meclis Başkanı başarılı İş adamı Ercan Ekinci kentte tekstil yatırımlarının artması, yabancı yatırımları Batman’a çekmek için büyük bir emeği bulunuyor. Batman organize sanayi bölgesinde İstanbul’lu iş adamı Münir Can tarafından kazandırılan ve 800’ü aşkın Batmanlı gencin istihdam edildiği Triko Tekstil’in Batman’da yatırımı

 kazandırmasına ön ayak olan ve büyük emeği bulunan BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci’nin de OSB’de tekstil fabrikasıda bulunuyor. Batman’da uzun yıllardır yaptığı yatırımlarla iş istihdam olanağı açan Başkan Ercan Ekinci kentteki ekonominin canlanmasının önündeki engellerin kalkması için elinden gelen çabayı sarfediyor. 
BATSO çatısı altında Batman’ın tanıtımına yönelikte çalışma içinde yer alan Ekinci yabancı yatırımları Batman’a çekmek için Batman’ın işlek yerleri, Turgut Özal Bulvarı, OSB ve diğer modern yerlerden film çekimi yaparak cd haline getirip yatırımcı iş adamlarına gönderdi. Batman’ın güneydoğunun en modern şehri yatırıma en uygun şehri olduğunu her ortamda dile getirdiklerini açıklayan Ekinci yeni dönemde Batman’daki yatırımların artması ve yatırımcılara her konuda destek vermek için çaba içinde olacaklarını açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda Fox TV’de tekstil yatırımlarıyla ilgilide röportaj veren İş adamı Ercan Ekinci’nin konuşması büyük ilgi ve beğeni toplamıştı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=