Lütfen bekleyin..



Hijyen ve kalite’de Altunlar yemek farkı

22 Temmuz 2019, 15:29 - Okunma: 796

1986 yılından bu yana Batman’da hizmet veren Altunlar Yemek Üretim Fabrikası verdiği hizmetle her kesimden beğeni topluyor. Sağlık, Tarım ve Belediye tarafından yapılan hijyen denetimlerinden tam not alan Altunlar yemek bölgenin en hijyenik ve temiz fabrikası olarak gösteriliyor.

Bölgenin en modern yemek fabrikası olan Altunlar Yemek TSE ve ISO standartlarına uygun yemek üretimi servisi yaparken, kentte sağlık müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde hijyen ve temizliğe önem verdiği için övgü alıyor. 
Batman’daki diğer yemek fabrikalarına örnek gösterilen Altunlar yemek günlük 10 bin kişiye yemek çıkarma kapasitesiyle Düğün, Taziye Mevlid ve özel günlerde vatandaşa hizmet etmenin gururunu yaşıyor.
Altunlar Yemek sahibi İş adamı Mehmet Altun açıklamasında  “Yemek üretim fabrikamızın toplam kapalı alanı 1000 m, bunun 200 m2'si tamamen yemek üretim alanına ait. Fabrikamız, 25 kişi ile birlikte, 10 bin kişiye yemek çıkaracak kapasitededir. Toplu yemeklerde çalışan sayımız 50’yi buluyor. Her türlü, düğün, nişan gibi toplu yemekler, hizmetleri ve toplu yemek yenilen işyerlerine hizmet vermek amacımızdır." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=