Lütfen bekleyin..



Kahve Deryası göz kamaştırıyor

22 Temmuz 2019, 11:42 - Okunma: 1687

Grand Hasankeyf Otel bünyesinde hizmetini sürdüren Kahve deryası verdiği hizmet ve konseptle göz kamaştırıyor. Batman halkının ve il dışından Batman’a gelen misafirlerin uğrak mekanı haline gelen Kahve deryasında verilen hizmet kalitesi müşterileri memnun ediyor. 17 çeşit Türk kahvesi, aperatif yemekler, soğuk sandviç, pizza, hamburger, vejeteryan salatalar, krepler, ızgaralar, bonfile

ve Mexico stake’den fajita yemeğine kadar yüzlerce ürünün adresi olan mekan, yepyeni konseptiyle hizmet kalitesini artırdı.

MODERN MEKANDA KALİTE HİZMET
Kahve İle Dünya Mutfağını Birleştiriyoruz’ sloganıyla müşterilerini ağırlayan Kahve Deryası ve Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Erşad Tan hem yurt içinde hem de yurt dışında marka olan cafe ve restaurantı hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Kendine has özel tatlıları ve limonatasına kadar her şeyi özenle sunduklarını kaydeden Genel Müdür Tan, Kahve ve çaylarıyla iddialı olduklarını, standardı bozmayacak ve Batman’a yakışan bir mekan olduklarını ifade etti. 

Genel Müdür Tan, “Pazartesi’den itibaren ve Cuma dahil olarak 5 gün, sabah 07.00 ile 11.00 arası 72 çeşit açık büfe kahvaltı sunumumuz var. Cumartesi- Pazar günleri ise 07.00 ila 11.30 arası açık büfe servisimiz mevcuttur. Merkezi İzmir’de olan Kahve deryası cafe ve restaurantımızın 104’ncü şubesi Batman’da. Öğlen ve akşam seçkin dünya mutfağını yemek servisiyle tamamlıyoruz. Gece 24.00’a kadar 2 kapalı salon ve açılır-kapanır bahçemizle, toplam 250 kişilik oturumumuzla hizmet veriyoruz. Başarı için iddialı olma. Açık ve anlaşılır olma, hatırlanabilir olma, değerlere önem verme, katılımcı özellik, tüketici ihtiyaçları ile alakalı olma, görsel olma, rehberlik etme konu başlıklarının hakkını en iyi şekilde vereceğimize söz veriyoruz. Batman Kahve Deryasına Bekleriz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=