Lütfen bekleyin..



Batmanlılardan yetersiz Uçak seferi tepkisi!

18 Temmuz 2019, 18:18 - Okunma: 1320

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve STK’lae öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, uçak sefer sayılarının artırılması ve fahiş fiyata satılan bilet fiyatlarının ucuzlamasını istediler. Batman’daki Stk’ların uçak seferlerinin artması için dayanışması takdirle karşılandı.

STK’LAR YETERSİZ HAVA ULAŞIMI İÇİN BİR ARADA
Batman Park AVM önünde yapılan açıklamaya Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Borsa Başkanı Arif Güneş, Emekliler derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Baro Başkanı Abdulhamit Çakan, Esnaf  Kefalet Kooperatif Başkanı Şevki Taş, Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Müsiad Şube Başkanı Alattatin İraz, Batman Hububatçılar Derneği ve fıstık üreticileri birliği Başkanı hifzullah Akdaş  Tümsiad Başkan yardımcısı Ahmet Yağız, Esnaf Odası Başkanı M. Salih Kaplan, Muhasebeciler Odası Başkanı Hayrettin Başaran, Organize sanayi bölgesi Yönetim kurulu Başkan vekili Hifzullah Özoğul, iş adamları, kurum yöneticileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Toplantıda konuşan Batso Başkanı Abdulkadir Demir Batman hava limanın yaklaşık 1 milyon insana hizmet verdiğini söyleyerek uçak seferlerinin arttırılmasının çok haklı bir talep olduğunu aktardı. 

CUMHURBAŞKANI VE ULAŞTIRMA BAKANINA ÇAĞRI
Basın açıklama metnini okuyan Başkan Demir, “Batman Havalimanını kullanan nüfusa eş değer bazı illerimizde günlük olarak 14 uçak seferi bulunmaktadır ve fiyat farkları çok açık bir farkla neredeyse Batman fiyatlarının yarısı kadardır. Uçak seferlerinin azlığı nedeniyle Batman halkı her zaman en üst limit olan 352 liradan ve günler sonra uçmaktadırlar. Oysa insanlarımız aktarmalı olarak ve farklı illerden uçmak zorunda kaldıkları için çok daha yüksek fiyatlarla uçmak zorunda bırakılmaktadır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Ulaştırma Bakanı ve THY Yöneticilerine Batman kamuoyu huzurunda en masum ve haklı bir dille çağrımızı yapmaktayız. Batman Havalimanının hizmetleri güzel ancak hizmet eksikliklerin de giderilmesi gerekmektedir. Bu hizmetler halkımızın ayağına getirilirse ve fiyatlar düşürülürse gidiş gelişler daha da kolaylaşır. Halkımızın çoğu başka illere seyahat etmek amacıyla uçağa binmek için Diyarbakır'a gitmek zorunda kalmayacaklardır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=