Lütfen bekleyin..



Balpınar’da caddelere parke ve kilit taşı

18 Temmuz 2019, 18:00 - Okunma: 924

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli seçimlerde Balpınar’da yeninden Başkanlık görevine seçilen Hüseyin Geylani çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.Belde’de hizmet görmeyen cadde ve sokaklarda kilit ve parke taşı çalışması başlatan Başkan Hüseyin Geylani hizmeti vatandaşın kapısına kadar götürüyor. 2 Dönem önce stabilize çalışması yapılan yollara bu kez parke ve kilit taşı çalışması başlatan

Başkan Geylani 2-3-4 ve 5. caddede çalışma başlattı.
5 YILDIR HİZMET BEKLEYEN BELDE HİZMET GÖRDÜ
2. cadde de çalışmalarını yoğunlaştıran Belediye ekipleri Balpınar’da stabilize yollara kilit taşı döşeyerek vatandaşları çamurdan kurtarıyor. 


Balpınar’da göreve geldiğinden beridir ilçenin sorun ve sıkıntılarını tespit eden Başkan Geylani Balpınar’a yeni bağlanan Zorköy, Yeniköy ve Segirka içinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye hizmet bahçesi içinde su sondaj çalışması yapan Başkan Geylani 50 metrede su kuyusu açtıklarını belirterek burada çıkan suyu Dalgıçlarla Balpınar merkezine, Batman çayı kenarında bulunan mevcut su şebekesinin ise Belde ye yeni bağlanan Zorköy, Yeniköy ve Segirka köylerine verileceğini belirtti.  Başkan Geylani açıklamasında ”Beldede hizmet seferberliği başlattık. Bizim yaptığımız açtığımız yollara bu kez parke ve kilit taşı döşüyoruz. Beldeye yeni bağlanan Zorköy, Segirka ve Yeniköy’ün çöplerini düzenli olarak ekiplerimizle topluyoruz. Sivrisinek ve böceklere karşı ilaçlamalarımızı yapıyoruz. Altyapı için projelendirme çalışmalarımız sürüyor. Bu işte sabırlı olmamız lazım. Elimizde sihirli bir değnek yok ki bütün sorunlarımızı birden çözelim. Plansız ve projesiz iş yapamayız. Biz hizmet için varız. Hizmete de devam edeceğiz. Bütçemizin olanaklarıyla kendi imkanlarımızla bunlara devam edeceğiz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=