Lütfen bekleyin..



Eş başkanlar çalışma yerlerini incelediler

18 Temmuz 2019, 17:57 - Okunma: 698

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Müdürlüklerimiz tarafından yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan çalışma yerlerinde incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden hayvan barınağında da incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, çalışmaların eksiksiz bir şekilde devam etmesi gerektiğini söyledi. Eş Başkanlar,

 “Biz ne yapıyorsak en iyisini, en güzelini yapmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Çünkü bu halk hizmetlerin en güzelini hak ediyor. Hiçbir zaman hakkaniyetten ayrılmamalı, işimizi en güzel şekilde yapmalıyız.” ifadelerinde bulundu.
BİRİMLERE ZİYARET
Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Makine İkmal Müdürlüğünü ziyaret ederek birim personeliyle bir araya geldi.Ziyaret sırasında çalışmaları yerinde inceleyerek Makine İkmal Müdürü Tahsin Bağlamış’tan bilgi alan Eş Başkanlar, “Yönetime geldiğimizde şahıslar için değil Batman halkı için çalışacağımıza söz verdik. Bu halk için görevdeyiz. Belediyenin sahip olduğu kaynakları, halkımız için etkin ve verimli şekilde kullanma gayreti içerisindeyiz.” Dediler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=