Lütfen bekleyin..



STK’lar yetersiz uçak seferleri için basın açıklaması yapacak

17 Temmuz 2019, 18:21 - Okunma: 778

Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, ASKON, MÜSİAD, TÜMSİAD gibi sanayi derneklerinin önderlik ettiği Batman’daki STK’lar kentteki Uçak seferlerinin yetersizliği, yüksek Uçak biletleri ve Antalya İzmir seferlerinin olmamasını protesto edecekler.Uçak seferlerinin yetersiz olması ve yüksek fiyat nedeniyle bir çok Batmanlı Havayolu ulaşımını Ya Diyarbakır yada çevre şehirler üzerinden gerçekleştiriyor.

İZMİR VE ANTALYA’YA UÇAK SEFERİ BAŞLATILSIN!

 

Bölgenin Ulaşım olarak en rahat ili olan Batman’da Uçak seferlerinin yetersiz olmasına tepki gösteren Batmanlılar bu konuda kente haksızlık yapıldığını hem uçak seferlerinin yetersiz hemde uçak fiyatlarının 600 TL’ye ulaşmasına tepki gösterdiler. Batman’dan İstanbul yada Ankara’ya yapılacak olan Uçuşlarda fiyatların 600 TL’ye kadar çıkması büyük tepkiye neden oldu. Antalya İstanbul seferleri 200-300 TL’ye satılırken, Batman İstanbul Uçak biletlerinin 600 TL’ye kadar çıkması büyük tepki çekiyor. Daha önce günde 4 İstanbul seferinin yapıldığı Batman’da uçak seferi sayısı 1’e düşmüş durumda. İzmir seferlerinin bir süredir askıya alınması, Antalya seferlerinin uzun süredir olmamasına da tepki gösteren kentteki STK’lar Batman Havayolu ulaşımında yaşanan sorun ve sıkıntıları dile getirecekler.


STK’LARIN AÇIKLAMASI BUGÜN
Bugün saat 17:00’de Batman Havalimanında Batman’da bulunan Tüm STK’ların ve halkın katılımıyla Uçak seferlerinin artırılması talebiyle.Basın açıklaması yapılacak. Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrısında basın açıklamasına tüm STK’lar ve Batman halkını davet ederek sorunu gündeme getirmeye devam edeceklerini belirtti. 

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DE KAMPANYA
Batman’daki Uçak seferlerinin yetersiz olması nedeniyle Sosyal medya üzerinde de kampanya başlatıldı. Kampanyaya bir çok sanatçı ve gazetecide destek verdi. Bölgenin en büyük illerinden biri olan Batman’a uçak seferlerinin yetersiz olmasına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları kampanya başlattı. Sosyal medya üzerinden başlatılan Kampanyaya çok sayıda kişi destek verdi.   

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=