Lütfen bekleyin..



Parkta ailece Sinema keyfi

17 Temmuz 2019, 18:14 - Okunma: 599

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Açık Hava Sinema Geceleri programı Kîne Em Park’ında vatandaşların yoğun ilgisiyle başladı.PARKLARDA SİNAMA KEYFİ BAŞLADIAçık Hava Sinema Geceleri etkinliğinin 1 Eylül 2019 tarihine kadar Batman’ın farklı mahallelerinin yanı sıra merkez köylerinde de

 devam edeceğinin müjdesini veren Eş Başkan Dr. Demir, “Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde tiyatro, sinema ve konser etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Göreve geldiğimizden bu yana kültürün, dilin ve folklorun bir toplumun ruhu olduğu anlayışıyla bu alanda ciddi anlamda yoğunlaşmamız gerektiği bilinciyle bütün belediyelere örnek olabilecek bir belediyecilik anlayışını geliştirmek istiyoruz.” dedi. Açık Hava Sinema Geceleri programı çerçevesinde gösterimi yapılan Erol Mintaş’ın Yönetmenliğindeki Annemin Şarkısı filmi aileleriyle parka gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=